ROĐENDANSKE RADIONICE

Proslavite Vaš rođendan najkreativnije!

U našem ateljeu ili u Vama dragom prostoru. Organizujemo rođendanske proslave za sve uzraste. Obezbeđujemo Vam sav materijal i pomoć instruktora.

Nakon naših usluga, prostori ostaju uredni.

Proslave mogu biti tematske ili sa osnovnim setom - vrtenje na točku, dekorisanje posuda i bojenje biskvitne keramike (ove radove možete poneti kući odmah nakon radionice, dok ostale dobijate u roku od 10 dana).

Uz osnovni paket možete se opredeliti i za veliki tanjir koji će svaki posetilac dekorisati u znak sećanja na proslavu. Nudimo i usluge fotografa.

kod nas.jpg
teambuilding.jpg

TEAMBUILDING

Naš studio ima iskustvo organizovanja teambuilding radionica u preko 20 firmi kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i Hrvatskoj. Možemo se pohvaliti radom sa nekim od najvećih kompanija na našim prostorima. Radionice organizujemo u našem prostoru (do 12 osoba), kao i u Vašoj firmi ili prostoru po Vašem izboru. Dogodovštine sa naših teambuilding-a se prepričavaju! Pozovite nas da se družimo!

RAKU

Raku je tradicionalna keramička japanska tehnika, nastala u 16. veku. Posvećena je Zen budizmu, dok je veliku primenu imala u ceremoniji ispijanja čaja, označavajući radost i veselje. 

Procesi u toku raku pečenja su jedinstveni i neponovljivi, dok temperatura pri kojoj se izvodi iznosi neverovatnih 1000 °C. Svako ko se oproba u ovoj tehnici imaće neograničene mogućnosti i stvoriće lični unikatni keramički primerak. Dekoracija, specifična isključivo za raku, svojim redukcionim sposobnostima ostaviće svog autora bez daha.

Raku radionice izvodimo jednom mesečno u bašti ispred našeg ateljea.